Halen & brengen Wij halen en brengen u graag! (GRATIS!) Bent u moeilijk te been? Geen probleem! Wij hebben een gratis haal en breng service. Lukt het u helemaal niet om te komen? Dan komen we graag bij u thuis. Voor behandelingen aan huis berekenen wij ook geen extra kosten.
RETOURTJE KLEUREN RETOURTJE KLEUREN KLEUREN EN KNIPPEN NORMAAL €55,50
Retourtje kleuren: bij elke kleurbehandeling krijgt U een kortingsbon van 10,00€ voor de volgende kleurbehandeling binnen 6 weken!!!
U betaald dan slechts €45,50 inc.knippen
Voor lang haar gelden andere prijzen.

Kinderkapsalon Special voor de kids hebben wij nu het lagere kniptarief op alle dagen ipv alleen de woensdagmiddag. Kind knippen tot en met 10 jaar €13,65
Kind knippen tot en met 12 jaar €16,25

RETOUR KLEUREN EN KNIPPEN RETOUR KLEUREN EN KNIPPEN KLEUREN EN KNIPPEN NORMAAL €55,50
Retourtje kleuren: bij elke kleurbehandeling krijgt U een kortingsbon van 10,00€ voor de volgende kleurbehandeling binnen 6 weken!!!
U betaald dan slechts €45,50 inc.knippen
Voor lang haar gelden andere prijzen.

Welkom bij Haarstudio Nauta Veendam

Uw persoonlijkheid vormt de basis van ons werk. Voordat we gaan beginnen, kijken mijn team en ik eerst goed naar uw haarstructuur, de vorm van de ogen en de gezichtslijnen. Maar vooral door goed te luisteren naar U persoonlijke wensen, zoeken we samen naar de uitstraling die u zoekt!

 

Wij leggen u uit waarom een bepaald kapsel wel of niet tot de mogelijkheden behoort. En waarom we juist gaan knippen of snijden. Maar misschien bent u wel gewoon op zoek naar een frisse nieuwe look met de juiste kleuring om uw coupe nog persoonlijker te maken.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat u met de juiste produkten en style advies uw persoonlijke coupe thuis ook weer op eenvoudige wijze zelf in model kunt brengen.

Kortom, samen met mijn team zorgen wij ervoor dat wij uw persoonlijkheid omlijsten door ervoor te zorgen dat uw haar goed zit als u onze salon verlaat, maar dat u er in de weken erna evenveel plezier aan beleeft!

Veel plezier op de website en graag tot ziens in mijn salon!

Ellen Nauta

Eigenaresse Haarstudio Nauta

Openingstijden

Maandag

(alleen op afspraak haarwerk)

Dinsdag en donderdag

09:00 tot 17:30 uur
18:30 tot 20:00 uur (alleen op afspraak)

Woensdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 tot 17:30 uur

Zaterdag

09:00 - 13:00

 

  

Voor haarwerk / dermatherapie ben ik te bereiken onder nummer

06-13838611

 

 

 


Om wachttijden te voorkomen werken wij liever op afspraak. 

U kunt heel gemakkelijk online een afpraak boeken.

Neem contact op

Adres Haarstudio Nauta

Molenstreek 7
9641 HA Veendam

(0598) 617042 Afspraak maken

Routebeschrijving

googlemaps