Nails bij Tamara @haarstudionauta:

Magnetic gelpolish is een gelpolish lijn. Gelpolish is een permanente nagellak die 3 tot 4 weken perfect blijft zitten, zonder daarbij de natuurlijke nagel te beschadigen.

Gelpolish beschermt de natuurlijke nagel met een ultradunne coating, in een schitterende hoogglans. Gelpolish kan in naturel look, french manicare, of in één van de vele kleuren die bij ons in de salon aanwezig zijn. Gelpolish heeft ook uitgebreide producten die voor thuis de nagels in topconditie brengt en houdt. De kracht van gelpolish:

  • Supersnel: binnen 30 minuten aangebracht en blijft 3 à 4 weken superstrak en glanzend.
  • Supergemakkelijk: eenvoudig aan te brengen, net als nagellak.
  • Superzacht: superieure hoogglans zolang als het product op de nagels zit.
  • Supersnel verwijderd: kan in 10 minuten professioneel worden verwijderd bij ons in de salon = service binnen 4 weken.
  • Superhandig: bijpassende nagellak, basecoat en topcoat, verzorgende nagelriemolie en hydraterende handcreme voor thuis.

Magnetic acryls:

De magnetics acrylic systems zijn ontwikkeld om kunstnagels met een optimale flexibiliteit en een sterke structuur te garanderen. De draagcomfort is heel fijn en heeft geen last van loslating, afgebroken nagels of microbreukjes. De acryl zijn sneldrogend en van flexibel tot zeer hard: alles is mogelijk.

magnetic gels:

De geavanceerde structuur van de magnetics gels zijn met oligoelementen gecombineerd met uitgebalanceerde plastics die samen zorgen voor duurzame nagels. De gels worden uitgehard onder de Uv  lamp en voorkomt verkleuring of hitte reacties onder de lamp.