Kleine schoonheidsbehandelingen

Gelaat harsen of epileren: wenkbrauwen, bovenlip, kin.

De tijdelijke manier van het verwijderen van ongewenste haargroei voor ongeveer 3 tot 6 weken. Om zo glad mogelijk te blijven, adviseren wij u één keer per 2 à 3 weken te harsen. Harsen gebeurt snel en effectief en wat betreft de pijn is het voor de meeste vrouwen en mannen goed te verdragen.

Harsen heeft geen invloed op de haargroei, maar in de praktijk komen sommige haren na regelmatig harsen niet meer terug. Wij werken met vloeibare azuleenhars waarbij de haren professioneel worden verwijderd. Wij koelen het af met ijswater om de huid te herstellen en irritaties te voorkomen en voeden het met een rijke dagcrème.

Epileren is het verwijderen van haren met een epileertang.

Parrafine hand- of voetpakkingen door nails by tam @haarstudionauta

(Wordt alleen aangeboden in de winterperiode)

Paraffine is een mineraal dat afkomstig is uit de aardbodem. Onze paraffinebehandelingen worden uitgevoerd in een paraffinebad. Dit is een bak waarin de paraffine zich bevindt. Eerst moeten uw handen en voeten worden afgespoeld, om volgens 2 à 3 keer ondergedompeld te worden in de luchtdichte, afgesloten bak, waardoor hij zijn warmte vasthoudt.

Paraffine heeft een isolerende werking, waardoor de doorbloeding in de handen of voeten zeer sterk toeneemt. Door de warmte gaan de poriën open staan en hierdoor kan er een betere opname plaatsvinden van de verzorgende werkzame stoffen in de paraffine en wordt het vochtgehalte in de opperhuid van de handen of voeten weer op peil gebracht.

Paraffine hand- of voetpakking is dan ook een verzorgende en ontspannende behandeling, die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Het is bovendien geschikt voor iedereen, maar vooral mensen met reumatische handen en voeten, artrose, het Syndroom van Raynaud (winterhanden en -voeten), psoriasis of eczeem hebben baat bij een paraffinebehandeling.

Manicure door nails by tam @haarstudionauta

Manicure betekent verzorging en behandeling van handen en nagels. Uw handen hebben dagelijks veel te verduren door de zon, wind, water en andere invloeden van buitenaf. Een manicurebehandeling is een aanrader om uw handen de verzorging te geven die de huid nodig heeft. Het is tevens een hele ontspannende behandeling. Bij Haarstudio Nauta kunt u in de salon een afspraak maken voor een manicurebehandeling, al dan niet in combinatie met de paraffine en een geleration nagellak-behandeling.