img

Kleine schoonheidsbehandelingen

Gelaat harsen of epileren: Wenkbrauwen, bovenlip, kin.

 

De tijdelijke manier van het verwijderen van ongewenste haargroei voor ongeveer 3 tot 6 weken. Om zo glad mogelijk te blijven, adviseren wij u 1 keer per 2 a 3 weken te harsen.

Harsen gebeurt snel en effecief wat betreft de pijn is het voor de meeste vrouwen en mannen goed te verdragen. Harsen heeft geen invloed op de haargroei, maar in de praktijk komen sommige haren na regelmatig harsen niet meer terug. Wij werken met vloeibare azuleen hars waarbij de haren professioneel worden verwijderd. Wij koelen het af met ijswater om de huid te herstellen en irritaties te voorkomen en voeden het met een rijke dagcreme. 

Epileren is het verwijderen van haren met een epileertang.

 

Parrafine hand- of voetpakkingen.

 (wordt alleen aangeboden in de winter periode)

Paraffine is een mineraal dat afkomstig is uit de aardbodem. Onze paraffine behandelingen worden uitgevoerd in een paraffine bad. Dit is een bak waarin de paraffine zich bevindt. Eerst moet u uw handen en voeten afgespoeld, om volgens 2 a 3 keer ondergedompeld te wordn in de paraffine luchtgicht afgesloten bak, waardoor hij zijn warmte vast houdt.

Paraffine heeft dan ook een isolerende werking, waardoor de doorbloeding in de handen of voeten zeer sterk toeneemt. Door de warmte gaan de porien open staan en hierdoor kan er een betere opname plaatsvinden van de verzorgende werkzame stoffen in de paraffine en wordt het vochtgehalte in de opperhuid van de handen of voeten weer op peil gebracht.

Paraffine hand- of voetpakking is dan ook een verzorgende en ontspannende behandeling, die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Het is bovendien geschikt voor iedereen, maar vooral mensen met reumatiche handen en voeten, atrose of het Syndroom van Raynaud ( winterhanden en voeten), psoriasis of eczeem hebben baat bij een paraffine behandeling.

 

Manicure behandeling.

 

Manicure betekent verzorging en behandeling van handen en nagels. Uw handen hebben dagelijks veel te voorduren door de zon, wind, water en andere invloeden van buitenaf. Dan is een manicure behandeling een aanrader om uw handen de verzorging te geven die de huid nodig heeft. Het is tevens een hele ontspannende behandeling. Bij Haarstudio Nauta kunt u in de salon een afpraak maken voor een manicure behandeling, al dan niet in combinatie met de paraffine en een geleration nagellak behandeling.