img

Make-up & Visagie

Make-up & visagie

 

Ook bij make-up kiezen wij voor de kwaliteit van 'La Boisthetique', met de lijn 'Belavance'. Doordat wij een gedegen visagie opleiding gevolgt hebben, kunnen wij u als geen ander adviseren. Dit samen met de producten van 'Belavance' van 'La Boisthetique', maakt het voor u de perfecte combinatie van vakmanschap, passie en liefde voor het mooi maken van uw persoonlijke dag- of avond make-up.

Twee keer per jaar onwikkeld 'La Boisthetique' nieuwe make-up trends en nieuwe verzorgingsproducten, in samenwerking met absolute top make-up kunsternaars. U vindt bij ons folder materiaal, waarin de nieuwe trends zijn weergegeven, verzegeld door tips. Wij, van Haarstudio Nauta volgen deze trainingen elk seizoen weer opnieuw met veel plezier, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Wij verheugen ons erop u te kunnen laten zien hoe wij u uw eigen uiterlijk iedere dag kunt perfectioneren door gebruik te maken van de gemakkelijke en simpel te gebruiken producten van 'La Boisthetique', die de gehele dag blijft zitten zonder te vervagen.

Met ons vakkundig advies weet u bovendien wat bij u wel en niet tot de mogelijkheden behoort. Wij laten u dat graag zien in een gratis touch over.

 

MARI VAN DER VEN is de meest bekende ambassadeur van de 'Belavance producten van 'La Boistetique'.