Make-up & visagie

Ook bij make-up kiezen wij voor de kwaliteit van 'La Biosthetique', met de lijn 'Belavance'.

Doordat Tamara  een gedegen visagieopleiding gevolgd heeft, kan zei u als geen ander adviseren. Samen met de producten van 'Belavance' van 'La Biosthetique' vormt het voor u de perfecte combinatie van vakmanschap, passie en liefde voor het mooi maken van uw persoonlijke dag- of avond make-up.

Twee keer per jaar onwikkelt 'La Biosthetique' nieuwe make-up trends en nieuwe verzorgingsproducten in samenwerking met absolute top make-up artists. U vindt bij ons foldermateriaal waarin de nieuwe trends zijn weergegeven, verzegeld door tips. Wij van Haarstudio Nauta volgen deze trainingen elk seizoen weer opnieuw met veel plezier, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Wij verheugen ons erop u te kunnen laten zien hoe wij u uw eigen uiterlijk iedere dag kunt perfectioneren door gebruik te maken van de gemakkelijke en simpel te gebruiken producten van 'La Biosthetique', die de gehele dag blijven zitten zonder te vervagen.

Met vakkundig advies weet u bovendien wat bij u wel en niet tot de mogelijkheden behoort. Wij laten u dat graag zien in een gratis touch-over!

MARI VAN DER VEN is de meest bekende ambassadeur van de 'Belavance' producten van 'La Biostetique'.