Omvormen (permanent of tijdelijk)

Een goede omvorming, of het nu tijdelijk is of permanent, is een meesterwerk.

Tijdelijke omvormingen

Het team van Haarstudio Nauta is zeer deskundig op het gebied van tijdelijke omvormingen. Door middel van watergolven, föhnen, CHI stijltangen of CHI krultangen kunnen wij uw haar tijdelijk omvormen en na één wasbehandeling is het gewoon weer als voorheen.

Voor diegene die wekelijks of om de twee weken graag bij ons wil komen, hebben wij een abonnement (10 behandelingen voor de prijs van 135,00) waarbij u heel voordelig uw haar zelf niet meer hoeft te doen maar u zich lekker onder genot van een kopje koffie of thee kunt laten verwennen. Natuurlijk wordt uw haar verzorgd met de ontspannen en zeer hoogwaardige producten van La biosthetique. 


Heeft u een feestje? Dan zorgen wij ervoor dat uw haar perfect zit en we maken het plaatje voor u compleet door voor een perfecte aangebrachte make-up van 'La Biosthetique' te zorgen. Misschien wilt u uw nagels ook mooi gelakt hebben? Dat kan  NAILS BY TAM @ haarstudio nauta  verzorgd en kleurt U nagels om het af te maken!

Permanente omvormingen

Wij bieden u professionele technieken voor natuurlijke bewegingen. Een permanent kent vele gezichten. Zachte, behaaglijke, vloeiende golven die natuurlijk bewegen. Of misschien wel gewoon steil haar met extra stevigheid aan de haarwortelaanzet voor meer volume. Met gevoel voor mode, vakkundige precisie en de juiste producten zorgen wij voor de perfecte coupe!

Wij zeggen dan ook wel: ''Een goede permanent is een meesterwerk en vraagt om een maximum aan vaardigheden van de kapper!'' Daarom bent u bij ons op het juiste adres. Wij combineren kwaliteit en vaardigheid met de juiste zorg.