img

Omvormen (Permanent of tijdelijk)

Een goede omvorming of het nu tijdelijk of permanent is, is een meesterwerk.

 

Tijdelijke omvormingen

Het team van Haarstudio Nauta zijn zeer deskundig op het gebied van tijdelijke omvormingen. Door middel van watergolven, fohnen, CHI stijltangen of CHI krultangen kunnen wij uw haar tijdelijk omvormen en na 1 wasbehandeling is het gewoon weer als voorheen.

Voor diegene die wekelijks of om de 2 weken graag bij ons wil komen, hebben wij een abonnement waarbij u heel voordelig uw haar zelf niet meer hoeft te doen maar u zich lekker onder genot van een kopje koffie of thee kunt laten verwennen. Natuurlijk wordt uw haar verzorgd met de ontspannend en zeer hoogwaardige producten van Rene Furterer.

Heeft u een feestje? Dan zorgen wij ervoor dat uw haar perfect zit en we maken het plaatje voor u compleet door voor en perfecte aangebrachte make-up van 'La Biosthetique' te zorgen. Misschien wilt u uw nagels ook mooi gelakt hebben? Dat kan met Jessica Geleration om het af te maken!

Permanente omvormingen

Wij bieden u professionele technieken voor een natuurlijke bewegingen. Een permanent kent vele gezichten. Zachte, behaaglijke, vloeiende golven die natuurlijk bewegen. Of misschien wel gewoon steil haar met extra stevigheid aan de haarwortelaanzet voor meer volume. Met gevoel voor mode, vakkundige precisie en de juiste producten zorgen wij voor de perfecte coupe!

Wij zeggen dan ook wel: ''Een goede permanent is een meesterwerk en vraagt om een maximum aan vaardigheden van de kapper!''. Daarom bent u bij ons op het juiste adres. Wij combineren kwaliteit en vaardigheid met de juiste zorg.