Kosten en vergoedingen hoofdhuidbehandelingen

Kosten behandeling dermatherapie haar en hoofdhuid problemen

Haarstudio Nauta is de eerste salon in Noord-Nederland die is gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen waarbij de behandeling via de zorgverzekering voor vergoeding in aanmerking komt. Door mijn registratie bij de beroepsvereniging V.B.A.G. (zie ook www.vbag.nl ) is in veel gevallen vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering. Bij uw zorgverzekering kunt u zelf informeren of de kosten van uw behandeling voor vergoeding in aanmerking komt. De behandeling valt dan onder de alternatieve geneeswijzen.

Het eerste consult/de intake duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Hierbij wordt onderzoek gedaan, een behandelplan gemaakt en met u besproken wat voor uw problemen de beste oplossing en behandeling is. Ook wordt besproken of u de behandeling thuis kunt doen of dat het beter voor u is om de behandeling in de salon te doen. Als wordt besloten voor behandeling in de salon kan de eerste behandeling vaak direct plaatsvinden.

De vervolgbehandeling duurt ongeveer 45 to 60 minuten. De consulten zijn inclusief benodigde producten. Zo nodig wordt het Hairbasic-apparaat gebruikt en/of manuele hoofdhuidtherapie toegepast d.m.v. hoofdhuidmassage en afgesloten met een hot/cold behandeling. De kosten voor eventuele voedingsupplementen of producten voor thuisgebruik zijn niet bij het consult inbegrepen en komen voor eigen rekening.

Kosten 2020

  • Intake: € 90,00
  • Kort consult: € 51,50

Tip: Neemt u alstublieft de eerste keer een legitimatiebewijs, pasje zorgverzekeraar alsmede medicijnen, vitamines en/of mineralen die u gebruikt mee. Ook zou ik graag alle producten zien die u op dit moment thuis gebruikt voor uw haar en hoofdhuid.