Halen & brengen Wij halen en brengen u graag! (GRATIS!) Bent u moeilijk te been? Geen probleem! Wij hebben een gratis haal en breng service. Lukt het u helemaal niet om te komen? Dan komen we graag bij u thuis. Voor behandelingen aan huis berekenen wij ook geen extra kosten.
telefoon nummer ellen TELEFOON NUMMER ELLEN: 06-13838611 U kunt mij alle dagen bellen, neem ik niet op dan bel ik u zsm terug.

Van harte welkom!

Heeft u zorgen om uw haar of hoofdhuid? Maak van uw zorgen, mijn zorg! Mijn naam is Ellen Nauta, graag vertel ik u meer over mijn passie...

 

Of het nu gaat om uw eigen haar of een haarwerkstuk. Uw haar is uw visitekaartje en daarom moet het goed zitten. Mooi haar geeft iedereen meer zelfvertrouwen, dus ook u! Dit heb ik ik inmiddels wel geleerd. Sinds mijn 16e ben ik al kapster en sinds 1995 run ik met veel gedrevenheid mijn eigen haarstudio. Voor veel Veendammers is Haarstudio Nauta dan ook al jaren een vertrouwd adres!

In mijn vak zie ik natuurlijk veel haar- en hoofdhuid problemen. Daarom is het juist zo belangrijk om een goede verzorging te bieden. Ik werk dan ook al vele jaren met de hoogwaardige en farmaceutische producten van Rene Furterer. Verzorgen en verbeteren van het haar en de hoofdhuid zijn namelijk de basis voor een gezond goedzittend kapsel.

Met mijn HBO Opleiding tot dermaconsulente / dermatherapeut heb ik de medische basiskennis in huis om haar- en hoofdhuidproblemen te herkennen en een passende oplossing te bieden. Mijn praktijk voor natuurgeneeskunde dermatherapie is aangesloten bij de VBAG en ik heb de juiste AGB code's in huis zodat uw behandelingen voor vergoeding in aanmerking kunnen komen via Uw zorgverzekeraar. De vergoedingen vallen onder de aanvullende verzekeringen onder altenatieve geneeswijzen. Daarbij werk ik indien nodig samen met uw huisarts of dermatoloog. Tevens heb ik de opleiding tot haarwerkspecialiste afgerond. In vertrouwen en goed overleg, voorzie ik u dan ook graag van een perfect passend haarwerk.

 Ellen Nauta

Haarwerkspecialiste , dermaconsulente/dermatherapie haar en hoofdhuidproblemen

 

 

Openingstijden

Maandag

(alleen op afspraak haarwerk)

Dinsdag en donderdag

09:00 tot 17:30 uur
18:30 tot 21:00 uur (alleen op afspraak)

Woensdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 tot 17:30 uur

Zaterdag

09:00 - 13:00

Voor haarwerk / dermatherapie ben ik te bereiken onder nummer

06-13838611

 


Om wachttijden te voorkomen werken wij liever op afspraak.

U kunt heel gemakkelijk online een afspraak boeken.

 

Neem contact op

Adres Haarstudio Nauta

Molenstreek 7
9641 HA Veendam

(0598) 617042 Afspraak maken

Routebeschrijving

googlemaps