img

Kosten en vergoedingen hoofdhuidbehandelingen

TIP: Neemt U alstublieft de eerste keer een legitimatiebewijs, pasje zorg verzekeraar als mede medicijnen, vitamine en of mineralen die U gebruikt. Ook zal ik graag alle producten zien die U op dit moment thuis gebruikt voor U haar en hoofdhuid.

 

Kosten en behandeling dermatherapie en electrolease.

HAARSTUDIO NAUTA is de eerste salon in noord nederland die is gespecialiseerd in haar en hoofdhuid problemen waarbij de behandeling via de zorgverzekering voor vergoeding in aanmerking komt. Door mijn registratie bij de beroepsvereniging V.B.A.G( zie ook www.vbag.nl ) is in veel gevallen vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering. Bij u zorgverzekering kunt u zelf informeren of de kosten van u behandeling voor vergoeding in aanmerking komen. De behandeling valt dan onder de alternatieve geneeswijzen.

Het eerste consult/intake duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Hierbij wordt onderzoek gedaan, een behandelplan gemaakt en de behandeling met U besproken wat voor Uw probleem de beste oplossing. Ook wordt besproken of de behandeling thuis kunt doen of dat het beter voor U is om de behandeling in salon te doen. Als wordt besloten voor behandeling in de salon kan de eerste behandeling vaak direct plaats vinden.

De vervolg behandeling duurt ongeveer 40 minuten. De consulten zijn inclusief benodigde producten. Zo nodig wordt het hairbasic aparaat gebruikt en/of manuele hoofdhuid therapie toegepast dmv. hoofdhuidmassage. De kosten voor eventuele voedingsupplementen of producten voor thuisgebruik zijn niet bij het consult in begrepen en komen voor eigen rekening.

Kosten 2016:

  • intake  €80,00
  • kort consult  €42,50